Linkbuilding Reseller

Brandmatchers kan voor jou linkbuilding uit handen nemen. Wij schrijven de content. Wij zorgen voor de juiste linkpartners. Wij zorgen voor de plaatsing. Uw klanten krijgen geweldige links.

Toppositie in zoekmachines bereiken

White Label Linkbuilding

Het is een feit, linkbuilding is tijdrovend, maar het moet gebeuren voor uw klanten. Als linkbuildingbureau bieden wij linkbuilding-services aan voor marketingbureaus die dit voor hun klanten willen uitbesteden. Met jarenlange ervaring in zowel SEO en Linkbuilding weten onze specialisten exact wat Google als kwaliteit ziet. Ons doel is om links en merkvermeldingen voor uw klanten te creëren, zodat zij (en u) volledig tevreden zijn.

Hoe we u én uw klanten beschermen

Wij matchen

We werken rechtstreeks samen met site-eigenaren, gastbloggers, redacteuren, journalisten en influencers om hoogwaardige links te garanderen. Ons interne team zal waardevolle content naar publicaties publiceren op basis van relevantie en autoriteit, zodat het artikel relevante links bevat die nuttig zijn voor lezers.

Meer dan opdrachtnemers

De kracht van ons bedrijf is enkel zo sterk als onze kwaliteit van dienst en onze reputatie. Als we een probleem vinden dat klanten kan schaden (zoals overmatige ankertekst), zullen we u dit melden. Ons team kan u ook helpen met zoekwoordonderzoek, campagneplanning en u vertellen hoe u het rendement op de investering kunt maximaliseren.

Transparantie

We bieden maandelijkse white-label-rapportage aan onze SEO-resellers, zodat uw klanten nooit weten dat ons SEO-bedrijf de links heeft gerealiseerd. Een white label-partnerschap is een uitstekende manier om de site van uw klant de eerste pagina van Google te laten bereiken.

Publicatiestatistieken

Publicaties worden gescoord op basis van een reeks indicatoren, waaronder domeinautoriteit (DA), domeinscore (DR), trustflow (TF), spamscore (SS), mobielvriendelijkheid, sociale voetafdruk en enkele natuurlijke trefwoorden.

Diversificatie

Vertel ons over de website en de zoekwoorden die u target voor verbeteringen in de zoekresultaten. We bieden dan een mix van publicaties met elk een ander authoriteitsmerk voor uw klant. Deze diversificatie is natuurlijker en helpt linkbuilding om meer doelgroepen via meerdere kanalen te beïnvloeden.

Linkprofiel up-to-date

Zoekmachines houden niet alleen de relevantie van de links bij, maar ook de actualiteit van inkomende links. Middels onze maandelijkse rapportage zorgen we dat het linkprofiel van de klant up-to-date blijft zodat ze een toppositie scoren in de gewenste zoekwoordenmix.