Heb jij een website en wil je niet alleen in Nederland, maar ook in onze buurlanden beter bereik genereren? Een recente studie van een miljoen zoekresultaten in Google toonde aan dat de belangrijkste factor met betrekking tot ranking de backlinks van de pagina zijn. Het algoritme van Google kan ook gemakkelijk de backlinks onderscheiden van de taal, dus het is essentieel dat de taal van de backlinks dezelfde is als die van de gelinkte pagina. Een website met honderden Nederlandse links van hoge kwaliteit, maar geen Duitse of Belgische links, zal bijvoorbeeld goed scoren in Nederland, maar niet hoog in Duitsland of België. Om zichtbaar te zijn in de Europese markt is linkbuilding dus van groot belang.

Jean Pierre Briaire

Commercieel Manager

Eva Egberts

Accountmanager

Ivon Meulepas

Accountmanager

Ilse Zwaans

SEO Specialist

Nick Cornelissen

SEO Specialist

Tom Tülkens

SEO Specialist

Lysanne Roterman

Lead Content

Britt van Essen

Linkbuilding Specialist

Isabel Groenen

Linkbuilding Specialist

Mascha van Heeswijk

Linkbuilding Specialist

Bente Schasfoort

Content Marketeer

Cindy Verboven

Administratief Medewerker

Ninon Abas

Administratief Medewerker

Bella

Kantoorhond

Wij zijn Brandmatchers. Met behulp van onze grote database vinden wij altijd een match in ieder branche. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in SEO en Linkbuilding en weten exact wat Google als kwaliteit ziet. Geen metric (DA, DR, Trust Flow, etc.) is ons onbekend en we adviseren jou graag de juiste mix van de juiste backlinks.


Backlinks kom je elke dag tegen online. Deze linkjes zijn de munteenheid van internet, omdat ze de waarde bepalen van jouw website. Als je op vakantie gaat en drie mensen zou vragen (allemaal totaal niets met elkaar te maken) wat de beste koffiebar in de stad was, en ze zeiden allemaal: ‘Cofficina in Main Street’, zou je er zeker van zijn dat Cofficina inderdaad de beste koffiebar is in de stad. Links doen dat voor zoekmachines.

Google houdt van een natuurlijk linkprofiel die bestaat uit een combinatie van kwalitatieve en minder kwalitatieve links. Een goede en natuurlijke linkbuildingstrategie in combinatie met kwalitatieve content op je website kan resulteren in het bemachtigen van een toppositie online.

Lees meer over onze linkbuilding strategie of neem contact op voor een linkprofielanalyse!