Over ons

Eva Egberts

Accountmanager

Ilse Zwaans

SEO Specialist

Nick Cornelissen

SEO Specialist

Lysanne Roterman

Lead Content

Patrick Snoeren

Linkbuilding & PR Specialist

Bente Schasfoort

Content Medewerker

Kirsten van Wanrooij

Content Medewerker

Marcos op t Hoog

Accountmanager

Mascha van Heeswijk

Junior Online Marketeer

Ninon Abas

Administratief Medewerker

Wij zijn Brandmatchers. Met behulp van onze grote database vinden wij altijd een match in ieder branche. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in SEO en Linkbuilding en weten exact wat Google als kwaliteit ziet. Geen metric (DA, DR, Trust Flow, etc.) is ons onbekend en we adviseren jou graag de juiste mix van de juiste backlinks.

Backlinks kom je elke dag tegen online. Deze linkjes zijn de munteenheid van internet, omdat ze de waarde bepalen van jouw website. Als je op vakantie gaat en drie mensen zou vragen (allemaal totaal niets met elkaar te maken) wat de beste koffiebar in de stad was, en ze zeiden allemaal: ‘Cofficina in Main Street’, zou je er zeker van zijn dat Cofficina inderdaad de beste koffiebar is in de stad. Links doen dat voor zoekmachines.

Google houdt van een natuurlijk linkprofiel die bestaat uit een combinatie van kwalitatieve en minder kwalitatieve links. Een goede en natuurlijke linkbuildingstrategie in combinatie met kwalitatieve content op je website kan resulteren in het bemachtigen van een toppositie online.

Lees meer over onze linkbuilding strategie of neem contact op voor een linkprofielanalyse!