Linkbuilding Spanje

Wanneer je een betere positie wilt bemachtigen binnen de Spaanse zoekmachines mag een linkbuilding strategie zeker niet ontbreken. Een strategie op maat gemaakt voor de Spaanse markt kan jouw website of webshop namelijk een ontzettende boost geven. Zonder ervaring in SEO kan dit een flinke uitdaging zijn. Kom je er niet uit, of zie je geen resultaten? Brandmatchers helpt jou graag naar een toppositie!

Spaanse Linkbuilding Uitbesteden

Een relevant en kwalitatief linkprofiel is essentieel om jouw website hoog te laten scoren in zoekmachines. Spanje kent veel inwoners en verschillende culturen. Het is belangrijk om regionale focus te hebben, aangezien verschillen tussen regioā€™s groot zijn. De belangrijkste en populairste zoekwoorden met betrekking tot jouw merk of product kunnen dus afwijken van elkaar.

In Spanje kennen ze geen startpaginaā€™s. In Nederland leg je hier vaak de basis voor het linkprofiel. Het opzetten van backlinks in Spanje is daardoor tijdrovend en duurder. Door ons grote netwerk hebben wij gelukkig een linkstrategie ontwikkeld met een goede prijs-kwaliteit ratio. We maken onder andere gebruik van de volgende platformen om een breed linkprofiel te bouwen.

1. Nieuwsberichten

We maken gebruik van persberichten op Spaanse nieuwssites omdat dit meer toevoegt dan alleen stijgen in de posities van zoekmachines. Met een persbericht krijgt jouw merk tegelijkertijd landelijke of regionale aandacht. Door het vele organische verkeer is dus naast het verkrijgen van kwalitatieve backlinks ook goed voor naamsbekendheid.

2. Artikelen op Spaanse Premium Platformen

Het plaatsen van artikelen op grote en bekende platforms is een belangrijke manier van kwalitatieve linkbuilding. Deze premium websites zijn niche specifiek met een hoge DA/DR waarde en organisch verkeer. Als volgt krijg je een zeer sterke link naar je website toe en neemt de autoriteit van jouw website toe.

3. Reviews en Artikelen op Spaanse Blogs

Dit is een van de meest populaire manieren van linkbuilding, aangezien 92% van de consumenten de aanbeveling van een blogger meer vertrouwt dan de advertentie van een bedrijf. Dit zorgt voor veel autoriteit van jouw merk of website binnen je branche.

4. Vermelding op Sociale Media

In samenwerking met het plaatsen van relevante content en linkjes in een blog stimuleren we deze bloggers ook om een bericht over het product of merk op hun sociale mediakanalen te plaatsen.

5. Banners op Populaire Sites

We maken hier een combinatie van Branding en Linkbuilding door banners op blogs of andere website te plaatsen.