Linkbuilding Frankrijk

Het doel van linkbuilding is om een hogere waardering van de zoekmachine Google te behalen. Wil je je grenzen verleggen en ook in Frankrijk online succes boeken? Dan is het een belangrijke stap om je internationale SEO te gaan optimaliseren via een internationale linkbuilding strategie. Heb jij deze kennis en ervaring zelf niet in huis, of zijn je resultaten niet zoals gewenst? Brandmatchers helpt graag om jouw website of merk naar een hogere ranking te krijgen.

Franse Linkbuilding

Met de op één na grootste populatie van de Europese Unie is Frankrijk een veelbelovende markt om naar uit te breiden. De uitdaging is natuurlijk, hoe gaan de Franse zoekers jouw website vinden? Door een kwalitatief sterk linkprofiel te creëren kan jij mooie rankings bereiken in de zoekmachines.

Toppositie in zoekmachines bereiken

Linkbuilding Uitbesteden

Aangezien de Fransen geen startpagina’s kennen ligt de nadruk van de linkjes eerder op kwaliteit dan kwantiteit. Het kan een uitdaging zijn om linkjes te krijgen op Franse websites. Wij helpen jou daar natuurlijk graag verder mee. Wij weten als geen ander hoe we dit doel kunnen bereiken en daarmee een natuurlijk linkprofiel kunnen creëren. De websites in ons grote netwerk zijn van hoge autoriteit en daardoor zal er autoriteit voortvloeien naar jouw website.

Ben jij er klaar voor om een digitale groei in Frankrijk door te gaan? Dan ben je bij Brandmatchers aan het juiste adres! Door ons grote netwerk kunnen wij je matchen in iedere branche. We maken onder andere gebruik van de volgende platformen om een breed linkprofiel te bouwen.

1. Nieuwsberichten

Door middel van persberichten bouwen we sterke links naar jouw website. Dit komt omdat deze nieuwssites hoge SEO-waarden hebben die doorgegeven worden aan jouw site. En niet te vergeten, door het vele organische verkeer is dit tegelijkertijd erg bevorderlijk voor jouw branding.

2. Artikelen op Franse Premium Platformen

Brandmatchers kan tegen betaling artikelen plaatsen op Franse platformen met hoge SEO-waarden met backlinks daarin verwerkt. Deze artikelen zullen we zoveel mogelijk om .fr domeinen plaatsen. Deze platformen zijn vaak branche specifiek, waardoor het platform relevantie zal hebben tot het onderwerp van jouw website. Dit is belangrijk om een natuurlijk linkprofiel te creëren die gewaardeerd wordt door Google.

3. Reviews en Artikelen op Franse Blogs

Backlinks verwerkt in een gewaardeerde bron zoals een blog zorgt voor veel autoriteit van jouw merk of website. Deze blogs zijn gericht op SEO-waarden zoals DA en DR die doorgegeven worden aan jouw website. Hierdoor zijn de linkjes kwalitatief sterk, maar middels blogs kunnen we ons ook focussen op kwantiteit.

4. Franse Bedrijfsprofielen

De Fransen kennen geen startpagina’s, maar kwantiteit blijft nodig en dit genereren we onder andere via bedrijfsprofielen. Hierdoor kunnen we een groot aantal linking domeinen verkrijgen als ondersteuning van meerdere landingspagina’s.

5. Links op Forums

In Frankrijk worden fora nog steeds veel gebruikt. Hier maken we gebruik van om kwantitatieve backlinks toe te voegen aan je linkprofiel. Dit is vooral nuttig wanneer je een platform hebt met veel landingspagina’s die je allemaal wilt versterken.