Linkbuilding Duitsland

Linkbuilding is eigenlijk het belangrijkste van de verschillende SEO-vaardigheden om je website hoog te laten score in Google, ook wanneer je over de grens wilt verkopen of naamsbekendheid creëren. Duitsland heeft de grootste afzetmarkt van Europa, waardoor het belangrijk is om de juiste linkbuilding methode toe te passen voor deze markt. Met de jarenlange ervaring in zowel SEO als Linkbuilding weten de specialisten van Brandmatchers precies wat het Duitse algoritme van Google als kwaliteit ziet. Dat is even geluk voor jou!

Duitse Linkbuilding Uitbesteden

De Duitse markt vraagt om een andere mix linkbuilding strategieën dan de Nederlandse markt. Het Duitse algoritme van Google is in onze ervaring strenger dan in Nederland. De zoekmachine hecht hier veel waarde aan kwaliteit. Hierdoor richten wij ons vooral op een hoge DA en DR-waarde van de platformen waarmee wij samenwerken. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het linkprofiel niet te commercieel is opgebouwd door te zorgen dat backlinks uit thema relevante bronnen komen met natuurlijke ankerteksten.

Bij Brandmatchers kennen we vrijwel alle bloggers, publishers, influencers of andere contacten in de Duitse markt. Wij hebben de juiste linkbuilding methodes ontwikkeld en adviseren jou graag de juiste mix van backlinks. We maken onder andere gebruik van de volgende platformen.

1. Nieuwsberichten

Het plaatsen van persberichten met links op Duitse nieuwssites zorgt voor meer dan alleen stijging in de positie van zoekmachines. Een persbericht genereert namelijk tegelijkertijd landelijk (of lokaal) aandacht voor jouw merk. Door het vele organische verkeer is dus naast het verkrijgen van kwalitatieve backlinks ook goed voor naamsbekendheid.

2. Artikelen op Duitse Niche Specifieke Platformen

Wij hebben een groot netwerk aan website-eigenaren in uiteenlopende branches met hoge DA en DR-waarden en veel (organisch) verkeer. Door het plaatsen van backlinks op deze websites krijg jij een zeer sterke link naar je website toe.

3. Reviews en Artikelen op Duitse Blogs

Dit is een van de meest populaire manieren van linkbuilding. Bloggers hebben namelijk een achterban van lezers die hen als betrouwbare informatiebron zien. Doordat er steeds nieuwe en actuele content wordt geschreven hebben bezoekers een reden om terug te komen. Dit geeft deze blogs, en daarmee jouw website een hoge SEO-waarde.

4. Duitse Bedrijfsprofielen

Kwantiteit blijft nodig en dit genereren we onder andere via bedrijfsprofielen. Hierdoor kunnen we een groot aantal linking domeinen verkrijgen als ondersteuning van meerdere landingspagina’s.

5. Links op Forums

Duitsland heeft nog steeds een echte forumcultuur. Wij beschikken dan ook over een groot aantal forums waar we links kunnen plaatsen om een uitgebreid linkprofiel te realiseren.