Linkbuilding Bureau

Als linkbuildingbureau kunnen we niet ontkennen dat het erg tijdrovend en soms vermoeiend is om via linkbuilding linkprofielen op te bouwen. Linkbuilding omvat het genereren van links naar de website om de autoriteit ervan te vergroten. Dit is de manier om hoger te scoren in Google, want Google Rankings wordt voor 30% door linkbuilding bepaald.

Waarom een Linkbuilding Bureau Inschakelen?

De kwaliteit van links is belangrijk. Niet elke link is hetzelfde waard. De combinatie van verschillende linkbuilding technieken zorgen samen voor een ideaal, variabel linkprofiel. Dit komt omdat backlinks op deze manier op natuurlijke wijze worden verdeeld, en dat is wat Google wil zien. Als je linkbuilding niet correct uitvoert, word je gestraft door Google en neemt ook de zichtbaarheid van jouw bedrijf af.

Een goede backlink, en daarmee natuurlijk linkprofiel, bereik je mede door een hoge relevantie van de website en ankertest. Links vanaf websites binnen een onderwerp specifieke community zijn over het algemeen beter dan links vanaf websites die geen verband houden met jouw site. De sterkste links zijn bijvoorbeeld PR links of blogplaatsingen op grote populaire websites. Laat deze nou juist het moeilijkste zijn om te bemachtigen.  

Goede linkbuilding heeft uiteindelijk twee voordelen: 1) Meer mensen klikken op jouw link, wat leidt tot meer direct verkeer en 2) het zal zoekmachines helpen begrijpen waar jouw pagina over gaat, wat kan leiden tot meer bezoeken en hogere rankings. Wil jij dit bereiken? Dan ben je bij Brandmatchers aan het juiste adres! Wij creëren een perfecte en natuurlijke linkbuildingstrategie die kan resulteren in het bemachtigen van een toppositie online.