Linkbuilding België

Wil jij een betere positie bemachtigen in de Belgische zoekmachines? Dan mag een linkbuilding strategie op maat gemaakt voor de Belgische markt zeker niet ontbreken. Linkbuilding is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van SEO in België en kan jouw website een ontzettende boost geven binnen deze markt. Ben je niet tevreden over jouw huidige resultaten of weet je niet goed hoe je moet beginnen? Brandmatchers helpt jou graag verder!

Belgische Linkbuilding

Elke markt zit verschillend in elkaar en vraagt daarom ook een andere mix van linkbuilding strategieën. De Belgische markt biedt minder opties dan Nederland. Dit komt omdat Belgische bedrijven op dit moment minder bezig zijn met SEO. Dit hoeft niet per sé nadelig te zijn, omdat de concurrentie binnen de zoekmachineoptimalisatie ook een stuk lager ligt. Er liggen zodoende zeker kansen om jouw bedrijf naar een toppositie online te tillen. Gelukkig weten onze SEO en Linkbuilding specialisten met hun jarenlange ervaring precies hoe we dit moeten realiseren.

Linkbuilding Uitbesteden

Aangezien er in België twee talen worden gesproken, namelijk Vlaams en Frans, heeft het bouwen van een linkprofiel een extra uitdaging. Om de beste resultaten te boeken maken we een combinatie van links op zowel Vlaamse als Waalse .be domeinen, en bouwen verder uit via Nederlandse .nl en Franse .fr platformen. We zorgen ervoor de we de juiste zoektermen toevoegen om de beste ranking in de Belgische zoekmachines te krijgen.

Brandmatchers kent vrijwel iedere publisher, influencer of website-eigenaar, ook in de Belgische markt. Hierdoor vinden we altijd een goede online match met jouw merk of website om kwalitatieve links te realiseren. We maken onder andere gebruik van de volgende platformen.

Toppositie in zoekmachines bereiken

1. Nieuwsberichten

We maken gebruik van persberichten op Belgische nieuwssites om veel organisch verkeer en een hoge DA-waarde door te geven aan jouw website. En zeker niet onbelangrijk, een persbericht genereert tegelijkertijd ook naamsbekendheid voor jouw bedrijf bij de gewenste doelgroep.

2. Artikelen op Belgische Premium Platformen

Naast het plaatsen van artikelen op nieuwsplatformen kunnen we ook artikelen plaatsen op websites specifiek voor jouw branche. Deze premium platformen hebben een hoge DA waarde en behoorlijk veel organisch verkeer, wat doorgegeven wordt aan jouw site.

3. Reviews en Artikelen op Belgische Blogs

Dit is een van de meest populaire manieren van linkbuilding, aangezien 92% van de consumenten de aanbeveling van een blogger meer vertrouwt dan de advertentie van een bedrijf. Dit zorgt voor veel autoriteit van jouw merk of website.

4. Vermelding op Sociale Media

In samenwerking met het plaatsen van artikelen in blog stimuleren we deze bloggers om ook een bericht over het product of merk op hun sociale mediakanalen te plaatsen.

5. Vermelding op Startpagina’s

We maken gebruik van Belgische startpagina’s om kwantitatieve links te krijgen in het linkprofiel. Dit is vooral nuttig wanneer je een platform hebt met veel landingspagina’s die je allemaal wilt versterken.